Successos
Part Forana 28/08/2023

El temporal obliga Felanitx a reduir l'aforament de la revetla de Sant Agustí

L'escenari principal ha patit desperfectes i l'Ajuntament ha anunciat que "no reuneix les garanties per poder ser utilitzat amb seguretat"

ARA Balears
1 min
L'escenari del parc municipal de la Torre que ha patit desperfectes.

PalmaL'Ajuntament de Felanitx, una vegada analitzats els desperfectes ocasionats per les inclemències meteorològiques i que ha sofert l'escenari principal que s'utilitza en les festes de Sant Agustí, al parc municipal la Torre, ha decidit que la revetla d'aquest dilluns, amb les actuacions d'Ipops i Xou Sant Agustí by Kais, se celebri al mateix lloc i hora però amb un aforament que es reduirà 1.000 persones.

Segons ha informat el Consistori en nota de premsa, aquest diumenge, una vegada passat el temporal, un tècnic municipal va visitar el recinte, va inspeccionar l'escenari principal i va comprovar que havia sofert danys en els suports i estructura. Per tant, això fa que "no reuneixi les garanties per poder usar-lo amb seguretat".

Així, s'ha previst que per al concert d'aquest dilluns (a partir de les 20.00 hores) es deixi una franja de seguretat amb l'escenari danyat de, almenys, cinc metres, i es munti un nou escenari per poder celebrar la revetla. Aquest nou espai és de 12 metres d'ample i sis metres de profunditat, i es col·locaran tanques al voltant de l'escenari per evitar que el públic hi arribi. És per això que, per la falta d'espai del parc de la Torre, es reduirà l'aforament de 8.000 a 7.000 persones màxim.

stats