Part Forana 18/06/2021

Son Servera destinarà més de 60 mil euros a l'atenció de les persones vulnerables

Ha firmat un conveni de col·laboració amb l'Institut Mallorquí d'Afers Socials

ARA Balears
1 min
Voluntaris de Creu Roja

Son ServeraL'Ajuntament de Son Servera rebrà un total de 67.871,44 euros per part de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (Imas) i del Govern. L'objectiu del conveni és que el consistori inverteixi aquests diners a reforçar l'atenció de les persones vulnerables. En concret, l'Imas aportarà 58.175,52 euros, i el Govern 9.695,92 euros, segons informa el consistori en una nota.

Amb aquest conveni es reforcen els serveis de proximitat de caràcter domiciliari, com per exemple el Servei d'Ajuda a Domicili (SAD), la teleassistència domiciliària –que ja dona servei a 51 usuaris–, així com el dispositiu d'atenció a persones sense llar o especialment vulnerables. També es preveu incrementar la plantilla i adquirir nous mitjans de prevenció (EPIS) per a les persones que treballen a domicili.

D'aquesta manera el consistori tindrà més eines i recursos per garantir les necessitats bàsiques, així com els lloguers o subministraments bàsics, com per exemple la llum i l'aigua. "Aquest conveni ens permetrà seguir amb molts dels programes que hem iniciat des dels Serveis Socials, i tants d'altres serveis que consideram imprescindibles en aquests moments", ha conclòs Marga Bonet, regidora de Serveis Socials.

stats