Patrimoni
Part Forana 28/09/2022

La serra de Tramuntana participa en el 50è aniversari de la Convenció de Patrimoni Mundial

El consorci de la zona assisteix aquest dimecres i tidijous a la trobada de gestors que es fa al Museu Nacional d'Art Romà a Mérida

ARA Balears
1 min
Imatge de la XVI Trobada de Gestors de Patrimoni Mundial organitzat pel Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat.

PalmaEl Consorci Serra de Tramuntana assisteix aquest dimecres 28 i dijous 29 de setembre a la XVI Trobada de Gestors de Patrimoni Mundial organitzat pel Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat. L'esdeveniment es fa amb motiu del 50è aniversari de la Convenció de Patrimoni Mundial i té lloc en el Museu Nacional d'Art Romà a Mérida.

El director insular de Territori, Miquel Vadell, ha assenyalat que aquesta trobada serveix per reflexionar sobre els reptes que afronten els llocs Patrimoni Mundial en l'actualitat, "com el canvi climàtic, el repte demogràfic o la bretxa tecnològica". A més, Vadell ha remarcat també que la trobada suposa "una gran oportunitat" per compartir coneixements i experiències amb altres indrets Patrimoni Unesco.

Cal recordar que la setmana passada l’equip de Territori del Consell de Mallorca va assistir a unes jornades a Granada organitzades per RiskCoast. Aquest projecte europeu centra el seu treball en el desenvolupament d'eines, metodologies i solucions innovadores enfocades a la prevenció i la gestió dels riscos geològics, lligats al canvi climàtic.

stats