Part Forana 23/12/2019

Santanyí obre un nou aparcament per millorar la mobilitat dins el poble

L'espai d'estacionament, vora l'institut, té capacitat per a 190 vehicles

Ara Balears
1 min
Maria Pons, entre el regidor de Transports, Joan Gaspar Aguiló (esquerra), i el regidor de Serveis, Mateu Nadal.

SantanyíDes d'aquest dilluns, els veïns i visitants de Santanyí disposen d’una nova zona per aparcar al poble. Es tracta d’un nou aparcament situat al carrer Bernat Vidal i Tomàs, just a la sortida del nucli en direcció a Cala Figuera, al costat del pavelló municipal i l’IES Santanyí.

Aquesta parcel·la, de titularitat municipal, podrà servir per aparcar aproximadament uns 190 vehicles, després d’una inversió de 13.600 euros per fer els rebaixats de les voreres per facilitar-hi l’entrada i la sortida dels cotxes, i per fer el compactat del terreny.

La batlessa, Maria Pons, s’ha mostrat molt satisfeta pel nou espai d'estacionament i ha recordat que un dels objectius per a aquesta legislatura és poder reduir els problemes de circulació i donar prioritat als vianants per sobre dels vehicles. "La ubicació de l'aparcament, situat just a la sortida del poble, farà que els cotxes no hagin d’entrar al nucli i, a més, està molt a prop del centre", ha subratllat.

Aquestes noves 190 places per aparcar se sumen a unes 200 que hi ha també al carrer Bernat Vidal i Tomàs, just devora de la Creu de Cala Figuera, que gairebé cada dia està ple. Aquesta actuació i d'altres en agenda permetran millorar la mobilitat dins el poble de Santanyí, segons la batlessa.

stats