Part Forana 08/06/2019

Sa Pobla, el regne de la patata

Nova exhibició de les delícies casolanes amb la fira nocturna organitzada per l'Ajuntament i els portals exportadors

M. Barceló
1 min
Una de les paradetes servint croquetas de patata.

Sa PoblaFins a 26 paradetes de gastronomia local i de promoció de la patata han omplit la plaça Major de sa Pobla aquest divendres i dissabte vespre en la ja tradicional fira nocturna, que té lloc en doble jornada. És el moment en què l'hortalissa típica poblera agafa mil sabors i és presentada com el complement estrella de molts plats per part de molts restaurants.

Aquest dissabte la batucada Albopàs ha donat el tret de sortida cridant la gent a participar d'una vetlada gastronòmica i a gaudir del tast de molts plats amb la patata com a condiment clau.

Quant a organització, una vegada més els portals exportadors i l'Ajuntament han estat a l'altura d'un esdeveniment que pretén recordar que sa Pobla és el regne de la patata.

Les cuines pobleres presenten la patata en molts combinats.

En fritures, en espinagada, en ensalades, en farcits, en gelats, en arrebossats, en coques... la patata sempre es fa lloc en les exquisideses típiques de Mallorca. Amb vins i cerveses, tots els combinats salats i dolços amb patata han deixat en bon gust els nombrosos visitants i veïns que han volgut gaudir d'una nova mostra gastronòmica, plenament consolidada i que ja és un referent firal a les portes de l'estiu.

stats