Part Forana 30/11/2021

Sa Pobla confirma que les festes de Sant Antoni se celebraran sense piromusical

Així ho han decidit de manera definitiva l'Ajuntament i les diferents entitats culturals del municipi per tal d'evitar aglomeracions

ARA Balears
1 min
Un dimoni de foc davant un fogueró de sa Pobla.

PalmaL'Ajuntament de sa Pobla ha acordat de manera definitiva que les festes de Sant Antoni se celebrin enguany sense un dels espectacles que més gent reuneixen: el piromusical. Tal com va avançar l'ARA Balears, i amb l'objectiu d'evitar aglomeracions, aquesta ha estat l'aposta aprovada aquest dilluns pel Consistori i les diferents associacions i entitats culturals del municipi.

El que sí que torna aquest any són els foguerons a la plaça Major. A sa Pobla lluiran la ximbomba, la glosa i l'ambient de torrada. També s'ha confirmat que els dimonis podran sortir a encalçar al·lots i al·lotes, acompanyats per les cantadores i sant Antoni, el capvespre de dia 16 de gener. La nova norma serà que no podran entrar als bars i així evitar l'aglomeració dins espais tancats.

També hi haurà ball de caparrots, i es farà la tradicional benvinguda al clamater. Per tal que tothom pugui seguir les completes, que enguany tindran un aforament limitat de 150 persones, a la reunió s'ha determinat que es posaran pantalles a la plaça Major i altres indrets del poble perquè ningú es perdi aquesta part de la festa. Una altra de les decisions que s'han pres és que els infants de les escoles no aniran a cercar la llenya per als foguerons a la possessió de sa Llebre. En aquest sentit, s'ha decidit que cada centre organitzarà el seu propi fogueró.

stats