Part Forana 25/09/2020

El PSOE lamenta la destitució dels regidors socialistes de Felanitx

El portaveu del grup municipal, Xisco Duarte, i el secretari d'organització a Mallorca, Miquel Àngel Coll, han valorat negativament la decisió del batle, Jaume Monserrat

T.riera
1 min
El secretari d'organització del PSOE de Mallorca, Miquel Àngel Coll, amb els regidors cessats./ T.R.

ManacorEl portaveu del PSOE de Felanitx, Xisco Duarte, ha "lamentat la decisió del batle" de destituir aquest divendres els regidors socialistes. Des de l'agrupació creuen que el batle de Felanitx, Jaume Monserrat, "ha pres la pitjor decisió que podia prendre".

El secretari d'organització del PSOE de Mallorca, Miquel Àngel Coll, ha instat la direcció autonòmica d'El Pi a "intentar fer recapacitar Jaume Monserrat", ja que considera que aquest episodi suposa "una taca a l'historial" del partit regionalista.

Miquel Àngel Coll ha recordat que s'ha fet fora de l'equip de govern el partit que va rebre més vots en les passades eleccions i, per tant, amb més representació, amb quatre regidors. No obstant això, la decisió de Joan Aznar de passar al Grup Mixt va deixar els socialistes amb tres regidors.

El secretari d'organització creu que la decisió del batle es podria deure a una intenció d'obrir les portes a "un possible govern amb el PP" que tindria el suport d'un "trànsfuga", fent referència a Aznar.

stats