Part Forana 10/05/2022

El PP de Manacor critica que l'Ajuntament ha adjudicat les obres de Portocristo "tard"

Considera que l'equip de govern està "desbordat i no sap gestionar"

ARA Balears
1 min
Representants del PP de Manacor a un carrer en obres de Porto Cristo

PalmaEl Partit Popular (PP) de Manacor critica que l'Ajuntament ha adjudicat les obres de Portocristo "tard" i que "no ha estat pendent de la seva execució", apunta la formació política en una nota. "És una mostra més de la falta de planificació i de previsió de l'equip de govern. Estan desbordats i no saben com gestionar", apunta.

La portaveu del PP de Manacor, Maria Antònia Sansó, recorda que ja ha començat la temporada turística i demana a la regidora d'Urbanisme, Núria Hinojosa, si considera adequat que la primera línia de Portocristo "estigui aixecada i en un estat lamentable per obres". Per altra banda, apunta els perjudicis que provoquen aquestes obres als comerços i restaurants de la zona. "Després de dos anys de patir les conseqüències de la pandèmia, ara es veuen afectats per les obres". Per això, insta Hinojosa a "complir l'acord de ple en el qual tots els partits vàrem estar a favor de compensar econòmicament els afectats".

Sansó també critica que l'equip de govern "ha deixat perdre el temps" i que ara "es veu obligat" a acabar les obres "a correcuita i de qualsevol manera per minimitzar els danys i les pèrdues econòmiques". Així mateix, considera que les obres executades en aquest moment donen "mala imatge tant als veïns com als turistes".

stats