Part Forana 10/06/2022

El Pi d'Inca presenta el nou comitè local després de la crisi interna

Gloria Ferrari substituirà Pere Soler com a presidenta del grup municipal, després que ell dissolgués el grup gestor

ARA Balears
1 min
Nou comitè local de El Pi d'Inca

El Pi d'Inca ha constituït la seva nova junta gestora, després que la directiva que encapçalava Pere Soler es dissolgués per desavinences internes. A partir d'ara, Gloria Ferrari Pons encapçalarà el comitè local de la capital del Raiguer i prepararà el projecte amb vista a les eleccions del 2023. Cal recordar que aquesta mateixa setmana Soler anunciava que s'incorporava a la formació Per Balears.

El Pi Inca ha presentat aquest divendres al Claustre de Sant Domingo la nova junta, que estarà completada per Alonso Zurera, Llorenç Sastre, Francesc López i Miguel Ángel Corado. Ferrari, la nova presidenta, ha declarat que "som un equip jove, amb il·lusió, amb força i amb ganes de contribuir a millorar el nostre municipi". I ha afegit que "coneixem Inca, la seva realitat i les preocupacions dels veïns i veïnes; per aquest motiu feim una passa endavant, per participar activament en la política inquera i per, entre tots, construir una ciutat moderna, innovadora i que es projecti cap al futur".

Així mateix, han indicat que cal fer una aposta ferma i decidida per la renovació i l'impuls del teixit comercial del centre, duent a terme accions per promoure la comercialització del producte local i de suport a les petites i mitjanes empreses a fi d'afavorir-ne el creixement i la millora competitiva. De fet, els membres de la nova junta han criticat l'actual govern municipal, el qual, segons han expressat, "està deixant de banda els barris perifèrics de la ciutat".

Per part seva, el president de la formació, Tolo Gili, ha agraït "l'empenta" i la "il·lusió d'aquest equip jove, preparat i amb ganes de donar un impuls a la renovació", ha dit.

stats