Part Forana 20/07/2021

El Patronat Joan XXIII d'Inca rebrà 20.000 euros per millorar el servei de les persones amb discapacitat intel·lectual

L'entitat i l'Ajuntament han renovat el conveni de col·laboració

ARA Balears
2 min
El batle d'Inca amb la regidora de Serveis Socials i el representant del Patronat

IncaL'Ajuntament d'Inca i el Patronat de l'Agrupació Pro Minusvàlids Psíquics de la Comarca d'Inca (Patronat Joan XXIII) han renovat un any més el seu acord de col·laboració. D'aquesta manera, l'entitat rebrà una subvenció de 20.000 euros per a despeses de manteniment, pagament de subministraments i atenció dels beneficiaris i beneficiàries. La finalitat d'aquest conveni és ajudar el Patronat Joan XXII a finançar part de les despeses derivades del desenvolupament dels diferents serveis que ofereixen a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies durant totes les etapes de la vida. Així mateix, en el marc d'aquesta subvenció l'Ajuntament d'Inca també atorga una ajuda anual per al servei d'oci estival que ofereix Joan XXIII.

"El nostre compromís amb el Patronat Joan XXIII és ferm. A l'Ajuntament sempre hem estat al costat d'aquesta entitat i estam molt contents de poder renovar, any rere any, aquest conveni de col·laboració i contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca d'Inca i de les seves famílies", ha explicat el batle d'Inca, Virgilio Moreno. En aquest sentit, la regidora de Serveis Socials, Maria Antònia Pons, ha subratllat que "el Patronat Joan XXIII és una de les entitats més emblemàtiques d'Inca i fa una funció essencial a la comarca".

El Patronat de l'Agrupació Pro Minusvàlids Psíquics de la Comarca d'Inca és una associació sense ànim de lucre constituïda l'any 1975 que ofereix serveis a les persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies. Els seus principals objectius són millorar la qualitat de vida de les persones amb Discapacitat Intel·lectual (DI) de la Comarca d'Inca i dels Familiars, així com donar resposta a les necessitats i desitjos de les persones amb DI i els seus familiars, amb un funcionament basat en principis de qualitat.

stats