Part Forana 01/04/2022

Les obres del Parc Europa d'Inca han costat més de 300.000 euros

El Consell de Mallorca hi ha destinat 257.400 euros

ARA Balears
1 min
Una zona del parc després de les obres

PalmaEl Parc Europa d'Inca ja està renovat. Les obres de millora han tingut un cost total de 325.000 euros. El Consell de Mallorca n'ha aportat 257.400 a través de les subvencions de Desenvolupament Local, informa l'Ajuntament en una nota.

Les actuacions varen començar amb una primera fase de renovació del paviment que envolta la zona de jocs infantils. A més, es va substituir l’enllumenat públic per lluminària amb tecnologia LED. També s’ha millorat l'accés al conjunt del parc, s’han adequat els espais i les instal·lacions i s’han ampliat les zones d’arbrat. En les actuacions desenvolupades en els darrers mesos, s’ha construït una pista de bàsquet exterior, s’ha muntat un espai per a cans i s’ha adequat el recinte per fer exercici de manera adequada i segura, amb la instal·lació d'elements de gimnàstica urbana.

"Amb aquest projecte donam resposta a les demandes dels veïns de la zona. La finalitat de les múltiples actuacions era renovar i millorar aquest espai públic a fi d'adaptar-lo a les necessitats actuals de la ciutadania amb espais nous i més zones per a la pràctica esportiva", afirma el batle d'Inca, Virgilio Moreno.

stats