Part Forana 30/12/2021

Muro tampoc celebrarà Sant Antoni

No es faran correfocs, ni la revetla amb els foguerons ni tampoc les tradicionals beneïdes que caracteritzen el municipi

ARA Balears
1 min
Beneïdes a Muro

Muro tampoc celebrarà Sant Antoni. Així, no es faran correfocs, ni la revetla amb els foguerons ni tampoc les tradicionals beneïdes que caracteritzen el municipi. Així ho ha decidit el Consistori aquest dimecres vespre en una reunió amb les entitats col·laboradores.

“És complicat poder assegurar unes condicions òptimes a les tradicionals beneïdes davant la concentració de tanta gent al carrer”, explica el batle Toni Serra. De la mateixa manera, “lamentam un any més no poder celebrar aquesta festivitat tan nostra i que els murers i mureres esperam ansiosament anualment. Darrere les beneïdes hi ha molta feina per fer unes carrosses espectaculars”.

D'aquesta manera, Muro se suma a la resta de municipis que han cancel·lat la celebració del patró com sa Pobla, Pollença, Manacor, Artà i Capdepera, la majoria de pobles on la festivitat se celebra amb força.

Tot i això, l'Ajuntament de Muro ha decidit continuar amb el 'Concurs de cartells de les festes de Sant Antoni de Muro 2022' i aquest diumenge 2 de gener se sabrà quin és el cartell guanyador d’enguany.

stats