Part Forana 02/09/2021

Mor Miquel Segura Miró, el pastisser del Forn Ca’n Miquel

ARA Balears
1 min
Miquel Segura Miró.

PalmaEl reconegut porrerenc Miquel Segura Miró, pastisser del Forn Ca'n Miquel, situat al carrer General Riera de Palma, ha mort aquest dimecres a causa d'un càncer que li van diagnosticar fa uns anys. Segura va néixer l'any 1960 i va començar molt aviat a estar entre els fogons.

La seva passió va començar venent els bunyols que feien els seus padrins i a 14 anys va aprendre la professió a la pastisseria Can Joan Segura de Muro. Després va anar a fer feina a Can Pomar de Campos i el 1981 va obrir la pastisseria Can Pistola.

Finalment, deu anys després va arribar a Palma, on es va començar a conèixer el seu nom després d'obrir la pastisseria de Ca'n Miquel.

La batlessa de Porreres, Xisca Mora, ha assegurat que al poble estan molt tristos per la notícia, ja que Segura era un home que estimava la gastronomia, la cultura i la música i va aconseguir dur el nom de Porreres fora del poble i de Mallorca. Mora ha recordat que l'any passat li van atorgar un premi per la feina que ha fet durant la seva vida i ha remarcat que va aconseguir professionalitzar l'artesania.

stats