Educació
Part Forana 15/07/2022

Es millorarà el CEIP Miquel Duran i Saurina d'Inca per més de 130.000 euros

La licitació d'aquest projecte possibilitarà la instal·lació d'una cuina al centre

ARA Balears
1 min
Al pati del CEIP Miquel Costa i Llobera hi ha hagut una petita aglomeració de pares i fills

PalmaLa Conselleria d’Educació i Formació Professional ha donat llum verda al projecte de millora previst al CEIP Miquel Duran i Saurina d’Inca. Aquesta obra, publicada a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública, surt a licitació per un total de 131.195,67 euros. L'objectiu del projecte és reformar les instal·lacions de càtering i convertir-les en una cuina.

El termini d’execució és de dos mesos i s'ha de realitzar fora del període lectiu. A més, beneficiarà els més de 490 alumnes que actualment té el col·legi i els que hi aniran en un futur. Les actuacions previstes aniran orientades a complir amb la normativa vigent i a obtenir els permisos i autoritzacions dels organismes competents necessaris per a la modificació.

Ja publicada la licitació, les empreses interessades es poden presentar al procés. Aquesta actuació és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears, el qual pretén respondre de manera objectiva i ordenada a les necessitats estructurals dels centres educatius de l'Arxipèlag.

stats