Part Forana 28/03/2018

Marc Pons diu que no hi ha cap normativa que prohibeixi els treballadors de Serveis Ferroviaris de Mallorca dur llaços grocs

El conseller assegura que la Llei de símbols és molt clara

M. Barceló
1 min
Marc Pons diu que no hi ha cap normativa que prohibeixi els treballadors de SFM  portar llaços grocs

Sa PoblaTot i que una circular interna de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat adverteix de possibles expedients disciplinaris als treballadors que duguin llaços grocs "perquè no formen part de l'uniforme reglamentari i obligatori de l'empresa", el conseller Marc Pons ha dit aquest matí a sa Pobla que "no es posarà cap impediment" als treballadors per dur llaços, "sempre que respectin l'uniforme" corresponent de la companyia.

Pons ha dit que el Govern és escrupolós amb el compliment de la Llei de símbols "perquè és molt clara" i ha fet referència a un cas en què un treballador ha estat advertit "perquè la seva indumentària no era adequada". "Duia un xandall en un lloc exposat al públic", ha especificat. Malgrat això, Pons no s'ha referit a la circular, que diu que "els llaços no formen part de l'uniforme", però ha insistit que els treballadors han de dur la roba que els identifica.

D'altra banda, el conseller s'ha referit a la polèmica per la manca de maquinistes i ha dit que als deu que fan formació se n'hi afegiran 15 més, segons l'acord amb els sindicats. "S'ha complert una part del pacte i ara cal fer tot el possible per completar-lo i arribar als 25", s'ha compromès.

stats