Part Forana 21/03/2022

Llucmajor demana més recursos per controlar el turisme d'excessos d'estudiants

L'any passat es va originar un macrobrot de coronavirus en hotels de l'Arenal

1 min
Una botellada a l'Arenal.

LlucmajorL'Ajuntament de Llucmajor ha sol·licitat aquest dilluns més recursos per controlar el turisme d'excessos d'estudiants. "Estam preocupats. Hem demanat ajuda i que es destinin més recursos a la problemàtica del turisme d'excessos d'estudiants que tenim a Llucmajor durant tres setmanes l'any", explica el batle del municipi, Eric Jareño.

Cal recordar que el mes de juny de l'any passat el turisme d'excessos d'estudiants va provocar un macrobrot de coronavirus a Mallorca. Un dels principal focus de contagi va ser en hotels de l'Arenal. Per això, l'edil assegura que demanarà a la Direcció General de Turisme que es destinin inspectors i s'incrementi el personal durant la campanya de turisme d'estudiants, ja que "és l'única manera d'afrontar aquest problema", assegura Jareño.

"No es poden posar portes al camp, però sí que hem de garantir el descans dels veïns", exposa el batle. En aquest sentit, explica que cada any es va incrementant la presència de la Policia Local en aquest punt del municipi, tant en la seguretat com en la neteja.

stats