Part Forana 26/06/2018

Llubí convoca les jornades d'estudis locals

Tindran lloc a principis de novembre i s'espera que superaran les 25 ponències de la primera edició

Ara Balears
1 min
La primera edició comptà amb un ampli seguiment de participants i oients.

LlubíL’Ajuntament de Llubí ha convocat les II Jornades d’Estudis Locals, previstes per als dies 2 i 3 de novembre. Després de l’elevada participació de 2016, amb més de 25 ponències i comunicacions, es tornen a convocar enguany amb l’objectiu de continuar amb el foment de la investigació i la difusió de coneixements de diferents aspectes socials, culturals i científics del municipi de Llubí.

"Art, cultura popular tradicional, economia, educació, esport, història, llengua i literatura, medi natural, paisatge i territori, patrimoni… són les temàtiques que es poden treballar sempre dins un context llubiner o relacionat amb el municipi de Llubí, explica la batlessa Magdalena Perelló.

Les persones interessades a participar-hi han d’enviar a l'Ajuntament un resum -10 línies com a màxim- de les seves comunicacions abans del 19 d’octubre al correu electrònic cultura@ajllubi.net. També es poden inscriure com a simples oients i per això se sol·licitaran els crèdits oportuns a les autoritats acadèmiques.

"Vull animar els llubiners i els estudiosos del nostre terme municipal a participar, perquè en la primera edició ja es va fer palès que el municipi necessitava i volia unes jornades d’estudis locals, com ho demostrà la gran acollida que tingué la convocatòria de 2016 esper que aquesta segona convocatòria segueixi tenint la mateixa acceptació, fins i tot que la superi", afegeix la batlessa.

L' Ajuntament es compromet a editar el contingut dels treballs presentats, tal i com ja ha fet amb les comunicacions presentades en el marc de les I Jornades d'Estudis Locals.

stats