Part Forana 17/08/2021

L'aparcament de la plaça de Mallorca d'Inca torna a estar obert a partir d'aquesta setmana

En total, té 223 places distribuïdes en dues plantes

ARA Balears
1 min
L'aparcament de la plaça de Mallorca d'Inca

IncaL'aparcament de la plaça de Mallorca d'Inca torna a estar obert a partir d'aquesta setmana. En total, té 223 places distribuïdes en dues plantes. A la planta principal hi ha espai per a 55 vehicles, mentre que a la segona n'hi cabran 178, segons informa l'Ajuntament d'Inca en una nota.

Les obres de reforma de la plaça de Mallorca han suposat una inversió total de 2,2 milions d'euros, 500.000 dels quals han estat aportats pel Consorci de la Borsa d'Allotjament Turí. La Fundació Es Garrover serà l'encarregada de gestionar i explotar aquest aparcament, ja que també ho fa amb els pàrquings de la plaça d'Antoni Mateu.

L'Ajuntament d'Inca recorda que va posar en marxa aquest projecte de remodelació amb la finalitat de reconfigurar l'espai i potenciar la seva integració amb l'entorn, augmentant la relació entre els nivells convertint el mur que abans hi havia en unes grades. A més, un dels altres objectius bàsics era esmenar també totes les deficiències que tenia aquesta plaça amb la millora del paviment, la impermeabilització i l'eliminació de les lluernes que suposaven els canvis de cota.

stats