Part Forana 30/05/2018

La jornada de cuina aportarà els millors sabors per tancar les Fires de Manacor

A la setzena edició, hi participaran set restaurants, dues pastisseries i tres cellers

Ara Balears
2 min
Menú de la  jornada de cuina amb què conclouran  les Fires i Festes de Manacor.

ManacorLa ja tradicional Jornada de Cuina, que enguany arriba a la 16a edició, tancarà de bell nou les Fires i Festes aquest proper diumenge. Es tracta d'un acte social i popular en què els manacorins i les manacorines compartiran les exquisideses d'alguns dels millors cuiners del municipi. A la mostra, hi participen set restaurants, dues pastisseries, tres cellers locals i Cafès Samba.

"Manacor és un pol d'atracció, el nostre municipi està de moda i sense el prestigi i la implicació dels cuiners, els pastissers i els vinaters del municipi no seria possible mostrar tot el potencial que tenim", va assegurar la batlessa, Catalina Riera, en presentar aquest dimarts vespre l'acte de cloenda de les Fires i en agraïment a tots els professionals que participaran en la XVI Jornada de Cuina de Manacor, que es durà a terme diumenge que ve, dia 3 de juny, a partir de les 20 h a la plaça de Ramon Llull.

La jornada gastronòmica també mostrarà la part més solidària de la ciutadania de Manacor. I és que els beneficis del quiosc de begudes i refrescos es destinaran a l'associació Tip-Tap, que fa feina per millorar la qualitat de vida dels nins i les nines afectats per alguna discapacitat.

Plats variats

A la Jornada de Cuina hi participaran Finca Càtering, que oferirà raviolis de pasta brick amb mozzarella i fruites seques; el restaurant Bari, que hi presentarà crocants de pollastre marinat amb salsa de mango; la trattoria Liorna, que hi aportarà pizzetes variades; els cuiners d'El Norte, que faran barquetes de Quely amb 'cachopo' de vedella asturiana farcit de sobrassada casolana; el restaurant Factoria, que hi aportarà brandades de bacallà fumat damunt torrades d'algues; el restaurant Somnis, que oferirà galtes de vedella cruixent a baixa temperatura amb maionesa de taronja, i Sa Clova, que hi durà variats d'ensalada russa, pilotes, croquetes de pollastre i pop amb ceba.

En l'apartat de dolços, tots els que passin per la Jornada de Cuina de diumenge podran tastar les broquetes de fraules amb xocolata i la mousse de tres xocolates amb picada d'abella que prepararà la pastisseria Ca'n Florit; i també el cardenal que faran els pastissers de Ca'n Tòfol. Els vins i els espumosos seran a càrrec dels cellers Toni Gelabert, Pere Seda i Son Vell.

stats