Part Forana 12/06/2021

Joan Riutort ja és, oficialment, el nou batle de Santa Eugènia

El relleu en el càrrec era un acord que signaren els partits del pacte a l'inici de la legislatura

ARA Balears
2 min
Joan Riutort durant l'acte

PalmaJoan Riutort (Feim Santa Eugènia) ha estat escollit batle de l'Ajuntament de Santa Eugènia en una sessió plenària extraordinària que ha tingut lloc avui a la plaça Bernat del municipi. Després de les eleccions, els partits del pacte (Feim Santa Eugènia i PSIB) marcaren un calendari i acordaren que Riutort seria el batle del municipi a partir d'aquest moment.

Moment en què Pep Lluís Urraca entrega la vara a Joan Riutort.

Riutort feia més d'una setmana que exercia com a batle en funcions a l'espera que qui fins a aquesta setmana era el batle de Santa Eugènia, Pep Lluís Urraca (PSIB-PSOE), li lliuràs la vara, moment en què el relleu es fa oficial. Durant l'acte de presa de possessió -al qual han assistit la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i batles i batlesses de diferents municipis de l'illa, a més dels veïns del poble-, Riutort ha explicat el seu full de ruta per fer de Santa Eugènia un municipi "millor" durant el seu mandat. El nou batle ha fet referència als projectes de futur, que comencen per "continuar desenvolupant els compromisos adquirits en el Pla d'Acció Municipal i mirar d'avançar cap al seu màxim compliment". Es concreten en una "administració propera" que "prioritza" les persones i altres projectes de mobilitat, foment de la mobilitat elèctrica i autoconsum compartit, així com iniciatives relacionades amb la cultura, l'educació i el patrimoni.

Per altra banda, Pep Lluís Urraca ha tancat el seu mandat agraint l'esforç i la dedicació de tots els membres de l'equip de govern i ha fet un breu repàs de les fites aconseguides en el temps en què ha estat el batle del municipi. "Seré recordat com el batle de la pandèmia", ha sentenciat Urraca en el seu discurs.

L'acte de relleu en la batlia taujana ha finalitzat amb un pa amb oli a la fresca per a tots els assistents respectant en tot moment les mesures sanitàries i de seguretat.

stats