Maria de la Salut
Part Forana 07/11/2023

Els infants de Maria de la Salut expliquen al batle les seves propostes per a un poble millor

Jaume Ferriol va prendre bona nota de les peticions

Joan Socies
1 min
El Consell d'Infància de Maria de la Salut

PalmaEl Consell d'Infància del municipi de Maria de la Salut continua amb la seva tasca per millorar el municipi. El curs passat, el Consell d'Infància va fer una clara aposta per conscienciar els veïns per mantenir un poble net.

Ara, aquests dies, després de l'inici del nou curs, ha estat Simó, un jove alumne de Maria, qui ha agafat possessió com a nou conseller d'aquest òrgan de participació. Simó, amb tots els seus amics de classe, que l'han volgut acompanyar, i Berta, que ja té experiència dins del Consell d'Infància, ja han començat a fer propostes per millorar el poble.

A la darrera trobada amb el Consell d'Infància, el batle de Maria, Jaume Ferriol qui va prendre bona nota de les propostes i peticions dels més menuts de la vila. Ferriol explica que "un cop cada trimestre hi ha una reunió del Consell d'Infància amb un representant de cinquè i un de sisè i ens fan propostes per millorar el poble. Sempre hi ha una visió infantil que molts cops se'ns escapa als adults. A la reunió d'aquesta setmana ens han fet una vintena de propostes. Algunes no les podem complir, però, en canvi, altres sí".

stats