Part Forana 24/05/2021

El Govern declara d'interès autonòmic el futur hospital de pacients crònics de Felanitx

Aquest projecte donarà atenció integral i de qualitat als malalts que necessitin una atenció de convalescència o rehabilitació per recuperar l'autonomia

ARA Balears
1 min
Després del tercer focus de mosques l'hospital ha cancel·lat 139 intervencions quirúrgiques.

FelanitxEl Govern ha declarat d'interès autonòmic la construcció del nou hospital d'atenció a malalts crònics a Felanitx. Aquesta iniciativa es troba en fase de redacció del projecte arquitectònic, en el que hi treballen els estudis d'arquitectura Barceló-Balanzó i Sulkin Marchissio, informa l'Executiu en una nota.

El nou centre hospitalari tindrà una superfície construïda total de 8.972 metres quadrats i albergarà cent habitacions dobles d'ús individual per atendre pacients crònics de la comarca de Llevant. Aquestes habitacions estaran dissenyades especialment per garantir el confort i benestar dels pacients durant l'estada hospitalària.

Aquest nou equipament proporcionarà una atenció integral i de qualitat als pacients crònics que necessitin una atenció de convalescència o rehabilitació per recuperar l'autonomia, i a les persones cuidadores respectives. Els pacients rebran tractaments i cures especialment dirigies a l'estabilització de la malaltia, a la rehabilitació i recuperació de l'autonomia personal. L'objectiu del nou centre hospitalari és millorar l'activitat assistencial a la comarca de Llevant, que abasta vuit municipis (Artà, Campos, Capdepera, Felanitx, Manacor, Santanyí, Son Servera i Vilafranca), té una població superior als 140.000 habitants, i aproximadament uns 24.000 superen els 65 anys.

stats