Part Forana 22/05/2018

Les Fires i Festes de Manacor donen joc a l'esport amb una mostra de 25 clubs

Prop de 1.500 col·laboradors participaran en la primera gran exposició d'activitats saludables de la ciutat

M. Barceló
1 min
Representants del món de l'esport de la ciutat amb el cartell de la primera fira que es farà a l'avinguda del Cós.

ManacorPer primera vegada, les Fires i Festes de Manacor donaran joc a l'esport amb la primera fira esportiva, en què participaran 25 entitats i clubs i prop de 1.500 col·laboradors, que mantindran ben activa l'avinguda de Baix des Cos entre les 9 h i les 20 h del proper diumenge.

Precisament en aquesta avinguda l'equip de govern municipal ha presentat la Fira de l'Esport, acompanyat per representants de molts clubs i associacions que volen posar a rodar una de les grans novetats de les Fires i Festes dels darrers anys, amb la qual cosa la convocatòria festiva obre una porta a les activitats saludables.

Així, aquest proper diumenge, les activitats i exhibicions lúdiques competiran amb la resta de les mostres en el dia de la gran Fira Ramadera, Industrial i Artesanal. La batlessa, Catalina Riera, ha destacat el fet que Manacor, "un municipi capdavanter en cultura i esport", mereix tenir una mostra esportiva i que es destaqui la feina dels planters i l'esport escolar, que és d'on surten els esportistes d'elit. També ha agraït la feina que es fa des de tots els àmbits saludables.

Ball i danses a la plaça de Ramon Llull

Precisament dins l'àmbit saludable destaca la mostra Manacor Balla, que ja compta amb 1.500 ballarins i ballarines inscrits. L'escenari serà la plaça de Ramon Llull, entre les 17 i les 23 h d'aquest proper diumenge. L'espectacle de ball i les actuacions dels centres de dansa posaran, sens dubte, el millor ritme a la primera gran diada de les Fires i Festes.

Des de la Regidoria d'Agricultura, Antoni Sureda ha destacat que enguany hi haurà, com a novetat, una era de batre a la zona del passeig del Ferrocarril on, d'altra banda, també es traslladarà la mostra de vehicles.

stats