Part Forana 15/04/2019

La Fira de la Sípia d'Alcúdia va registrar més de 25.000 visitants

La mostra també va incloure la mostra nàutica, més de 39 expositors i 30 restaurants

Ara Balears
1 min
La fira de la sípia d'Alcúdia va registrar més de 25.000 visitants

PalmaMés de 25.000 persones varen assistir diumenge passat a la XIV Fira Nàutica i Mostra Gastronòmica de la Sípia del Port d'Alcúdia, organitzada per l'Ajuntament d'Alcúdia, en la qual varen participar més de 39 expositors nàutics, més de 30 restaurants, uns 23 a l'envelat, i molts altres restaurants des dels seus establiments col·laborant amb els plats de sípia. També hi va haver prop d'una trentena de paradetes de producte d'artesania, a més d'una àmplia oferta de productes alimentaris.

Així mateix, es va dur a terme el reconeixement a la trajectòria 'Tota una vida dedicada a la mar', que ha estat per a Jaume Vives 'Peso' i Nofre Carretero 'Pueta'.

Al llarg del matí, des de l'Ajuntament d'Alcúdia es va fer la recepció a les autoritats, encapçalades pel batle, Antoni Mir; la regidora de Fires i Mercats, Cati Pericàs, i el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, en representació del Govern de les Illes Balears. Regidors i regidores dels grups polítics municipals, tant del Govern com de l'oposició, participaren en les activitats d'aquest diumenge. Associacions, entitats i la confraria de pescadors varen voler ser al Port d'Alcúdia participant en la fira nàutica i mostra gastronòmica de la sípia.

A l'horabaixa els actes varen continuar amb la ballada popular amb Sarau Alcudienc i escoles de ball de bot al Varador del passeig Marítim, i al vespre a l'envelat amb el discjòquei T Mark.

stats