Part Forana 21/07/2021

Comencen les obres de millora del pati del CEIP Mestre Guillemet de Santa Eugènia

El projecte té un pressupost de 55.800 euros i les obres duraran dues setmanes

ARA Balears
1 min
El batle de Santa Eugènia en el pati de la reforma

Santa EugèniaEl CEIP Mestre Guillemet de Santa Eugènia du a terme obres de millora i condicionament del pati amb l'objectiu de restituir els 1.816 metres quadrats de paviment d'aquest espai. El projecte ha començat aquest dimecres i té un pressupost de 55.800 euros, que anirà a càrrec de l'Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC). Les obres duraran dues setmanes, segons informa l'Ajuntament en una nota.

"El resultat d'aquestes obres serà un pati amb un trespol que complirà la normativa antilliscant, però que a la vegada serà menys agressiu en les caigudes dels infants", explica el batle de Santa Eugènia, Joan Riutort. Cal destacar que, mentre durin les obres, el que fins ara es duia a terme en aquest espai es desplaçarà al carrer de les Escoles.

Es restituiran els 1.816 metres quadrats de paviment del pati amb acabat amb aglomerat polit. En concret, es reformarà el fresat del paviment existent i retirada del mateix a planta de gestió de residus, reg d'adherència amb emulsió asfàltica i capa de rodament d'aglomerat de 4 cm, tipus F-10, en color negre i acabat polit.

stats