Part Forana 10/07/2020

El Consorci de Sant Llorenç i Son Servera aposta aquest estiu pel turisme local i estatal

Es redissenyen les campanyes de promoció a tots els nivells per intentar salvar la temporada

Ara Balears
2 min
La platja de Cala Millor té un aspecte paradisíac aquest estiu.

Cala MillorImpulsar la recuperació del sector turístic, malmès per la crisi del coronavirus, és l’objectiu primordial del Consorci de Turisme de Cala Millor, format pels ajuntaments de Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera, i l’Associació Hotelera Badia de Cala Millor - sa Coma. Per això, s’han redissenyat les estratègies i s’han iniciat diferents campanyes de promoció encaminades especialment a atreure el turisme estatal i insular.

Cal recordar que l'oferta del Consorci és de 36.000 places, entre sa Coma, Cala Millor i Cala Bona. Per municipis, Son Servera n'ofereix 11.000 i Sant Llorenç, unes 25.000.

Ara, després de signar un conveni de col·laboració a Fitur amb Viajes Eroski, ambdues institucions llançaran un seguit de propostes per atreure turistes. Es crearà un landing web exclusiu de la destinació amb vídeos promocionals, mòduls per comprar vols i hotels a la zona, per poder seleccionar i elegir activitats o per reservar vehicles de lloguer per a les vacances.

Així mateix, es prepara una campanya de mailing i de publicacions a les xarxes socials amb el mateix objectiu. Cal destacar que Cala Millor va aconseguir la distinció amb segell de turisme familiar a la mateixa fira aquest 2020 i és aquest uns dels principals reclams d’aquesta campanya.

També s’ha apostat per la publicitat en mitjans de comunicació estatals i autonòmics amb falques i entrevistes que serveixin per a aquesta promoció. En concret, es promocionarà la destinació en programes de ràdio d’àmbit estatal i autonòmic.

Es llançaran gairebé 90 falques al llarg de tot un mes. A més, els programes en els quals s’emetran són programes especialitzats en viatges, fet que implica que el seu públic pugui ser un potencial visitant de la destinació.

Desplaçament fàcil

Apostar pel turisme estatal, que tindrà més fàcil el desplaçament, és un petit estímul per a hotelers, restauradors, comerciants i altres empresaris de la zona per poder treure profit del que manca d’una temporada amb condicions excepcionals.

"El turisme estatal i el de les mateixes Illes serà fonamental aquest any. La gent no vol partir molt lluny i volem fer-los saber que no és necessari partir per tenir unes vacances perfectes. A Cala Millor tenim molt per oferir", han explicat des del Consorci.

stats