Cala Millor, primera destinació de Mallorca amb segell de turisme familiar

La Federació Espanyola de Famílies Nombroses li ha atorgat el distintiu

La Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN) ha entregat a la destinació Cala Millor el segell de turisme familiar, un reconeixement que distingeix i promociona les destinacions i establiments que aposten pel públic familiar i que reconeix l’esforç per adaptar-se a les necessitats d’aquest tipus de turisme.

La localitat turística (compartida per Son Servera i Sant Llorenç) es converteix així en la primera de Mallorca a ser distingida amb aquest aval de qualitat i la segona de Balears després de la ciutat d’Eivissa.
 
Margalida Vives, presidenta el Consorci de Turisme, va rebre el reconeixement de la mà del president de l’Associació Espanyola de Famílies Nombroses, Benito Zuazu, durant la Fira de Promoció Turística (Fitur) la setmana passada a Madrid.

"Les famílies, i especialment les nombroses, tenen unes necessitats diferents a l’hora d’escollir les seves vacances. Hem treballant durant tot l’any per aconseguir que ho tinguin tot més fàcil i per crear productes per a ells amb uns preus adaptats", explica Vives.
 
El Consorci de Turisme va fer la sol·licitud d’aquest segell l’any passat i durant el 2019 Cala Millor ha anat completant el procés d’adequació i passant les diferents auditories que es requereixen i que avaluen els equipaments i serveis, el màrqueting, l’estratègia i la inversió i les activitats d'oci de la destinació, i que finalment han acreditat la distinció.

Zona turística més competitiva

Aquest segell suposa per a Cala Millor la possibilitat d’augmentar la seva competitivitat enfront d'altres destinacions, la diferenciació i una altra via de promoció que amplia els valors de la marca.

Aquest segell es va posar en marxa el 2013 amb l'objectiu de localitzar i promocionar les empreses, entitats, activitats i destinacions turístiques orientades a les famílies, després de comprovar que compleixen els requisits per ser considerades de turisme familiar.