Meteorologia
Part Forana 23/01/2023

Els Blauets de Lluc es queden sense classe per la neu

Ni alumnes ni professors han pogut accedir al centre perquè la carretera estava tancada

1 min
L'Escolania de Lluc ha hagut de sosprendre les classes.

PalmaLa nevada d'aquest dilluns, la major registrada en els últims cinc anys, ha afectat diversos trams de les carreteres de la serra de Tramuntana, sobretot en les d'accés a Lluc (Escorca), que ha quedat incomunicat durant bona part del matí. Això ha provocat que els alumnes i professors de l'Escolania de Lluc no hagin pogut accedir al centre i s'hagin hagut de suspendre les classes.

La direcció ha avisat aquest matí les famílies que l'escola havia quedat incomunicada i que no s'hi podia accedir per cap de les carreteres per l'acumulació de neu. Pel que fa a les previsions de demà, des del centre s'ha explicat que estan a l'espera del temps que faci. També el Santuari de Lluc resta tancat aquest dilluns pel mateix motiu.

Talls en les carreteres

No obstant això, d'ençà de fa dues hores s'han reobert les carreteres de Pollença a Lluc (Ma-10, des del quilòmetre 7 fins al 21) i la de Caimari a Lluc (Ma-2130), mentre que continuen tancats els trams des del km 21 fins al 45 de la carretera del puig Major (Ma-10) i la carretera de sa Calobra (Ma-2141).

Durant el matí, el departament de Carreteres del Consell de Mallorca ha anat informant via Twitter dels talls en les carretes, alhora que es poden consultar els canvis en el visor d'incidències de la mateixa administració.

stats