Part Forana 09/07/2019

Arrelam critica l'increment de sous del Consistori de Selva

Xifra en 68.000 euros el cost dels augments aprovats pel PP, el PSOE i El Pi

M. B.
1 min
El batle, Joan Rotger (centre), durant l'inici de la passada legislatura.

SelvaL'Ajuntament de Selva haurà de destinar 70.000 euros més que la legislatura passada als nous sous dels membres de l'equip de govern, segons explica el portaveu d'Arrelam –a l'oposició–, Biel Morro. L'increment s'ha aprovat durant el ple d'aquest dilluns.

Segons Morro, s'ha incrementat més del doble la dedicació parcial, la qual cosa suposarà 40.000 euros en els propers quatre anys, i recorda que el batle actual, Joan Rotger (PP), ja va criticar prou la dedicació parcial de la regidora d'Urbanisme, Joana Maria Coll, durant el mandat anterior. De fet, ara no només no la critica, sinó que li augmenta l'assignació.

L'assistència a les juntes de govern també suposa, segons Arrelam, una pujada de 200 euros per regidor, "amb un increment de 28.000 euros durant la legislatura", amb la qual cosa fins a 2023 es gastaran 68.000 euros més per pagar el Consistori. Biel Morro ha lamentat que aquesta pujada hagi rebut el suport del PSOE i d'El Pi. El batle també tindrà dedicació plena, a més d'un regidor amb dedicació parcial.

La proposta d'Arrelam ha estat la de mantenir els sous de la legislatura anterior. El seu portaveu es demana "quines feines farà el batle, si ha delegat les àrees de Serveis Econòmics, Hisenda, Turisme, Sanitat, Medi Ambient i Coordinació d'Obres, entre d'altres".

stats