Part Forana 23/07/2020

Algaida, 10 anys d'agermanament amb Ciudad Antigua, de Nicaragua

El batle de la població centreamericana agraeix el suport que ha permès millorar en infraestructures i educació

Ara Balears
1 min
Maria Antònia Mulet, parlant per videoconferència amb el batle de Ciudad Antiqua.

AlgaidaEl casal Pere Capellà d'Algaida ha acollit l'acte de commemoració dels 10 anys de l'Agermanament d'Algaida amb Ciudad Antigua (Nicaragua), organitzat pel Fons Mallorquí de Solidaritat i l’Ajuntament. La trobada per celebrar aquesta dècada de suport a la població centreamericana s'ha fet per videoconferència amb el batle de Ciudad Antigua, Luis Arturo Mairena Orellana, que ha agraït la tasca del Fons de Mallorquí de Solidaritat i de l'Ajuntament d'Algaida.

"Gràcies als projectes que ens han finançat hem pogut fer moltes millores en infraestructures al nostre municipi com ara en la xarxa d'aigua, en carreteres i també en educació", explica Mairena, alhora que subratlla que "en aquests moments l'ajuda té encara més valor, perquè són les úniques que rebem actualment".

Per la seva banda, la batlessa algaidina, Maria Antònia Mulet, apunta que "durant aquests 10 anys hem demostrat el compromís del Fons Mallorquí de Solidaritat i de l'Ajuntament d'Algaida amb aquest agermanament amb projectes concrets i visió municipalista. I precisament en aquests moments es fa més necessari que mai pensar en clau local per actuar de manera global".

stats