Part Forana 19/06/2020

Les platges d’Alcúdia, les primeres a obtenir un certificat que avala el pla de contenció del covid-19

Aquesta verificació implica que la desinfecció i l'aplicació dels protocols contra el coronavirus han estat avaluats

Ara Balears
1 min
Demanen 12 anys i mig a dos homes per violar una dona a la platja del Port d'Alcúdia

PalmaLes platges d'Alcúdia són les primeres de l'Estat que obtenen un certificat de seguretat de contenció del covid-19. Aquesta certificació implica que la desinfecció i l'aplicació dels protocols contra el coronavirus han estat avaluats.

Perquè això hagi estat possible, l’Ajuntament ha constituït un gabinet Covid-19 amb l’ajuda d’una consultoria externa, amb la qual ha fet feina durant dos mesos en sis àrees diferents que afecten les platges: gandules, residus, socorrisme, policia local, xibius de platja i esports nàutics.

"S'ha fet una feina de detectar tots els perills i cercar-hi solucions amb els sectors implicats a través de reunions bilaterals, i a partir d'aquí, s'ha començat a fer feina per posar solucions a les potencials problemàtiques", ha destacat l'Ajuntament d'Alcúdia, qui ha afegit que també "s'han duit a terme les proves pilot sobre el terreny per a la comprovació de les millors solucions que s'han recollit als protocols amb una normativa molt estricta".

L'Ajuntament d'Alcúdia ha manifestat satisfacció per la tasca duita a terme per obtenir la certificació de platja segura, davant la situació que ha duit la pandèmia del covid-19 i amb el compromís de treballar per a la seguretat de tots els usuaris, residents i turistes que visitin les seves platges.

stats