Part Forana 29/07/2019

L'Ajuntament de sa Pobla formalitza la compra de la finca per al nou CEIP

El centre podrà acollir 450 alumnes i té un pressupost de 4,3 milions d'euros

Ara Balears
1 min
Formalització davant notari de la compra dels terrenys.

Sa PoblaL’Ajuntament de sa Pobla ha formalitzat aquest dilluns la compra dels terrenys per construir un nou centre d’Educació Infantil i Primària al municipi per valor de 90.785 euros. Es tracta d’uns terrenys en sòl rústic de 11.730 metres quadrats. Estan situats a la zona de Can Peu Blanc, tenen accés des del vial públic i estan dotats amb serveis.

El pagament dels terrenys es farà en quatre anys, fet que suposa 22.700 euros per any sense interessos de cap tipus. Ara, l’Ajuntament posarà a disposició de la Conselleria d’Educació el solar perquè hi pugui construir el nou centre educatiu.

El batle de sa Pobla, Llorenç Gelabert, s’ha mostrat satisfet per la compra del solar, que permetrà tenir una nova escola moderna en resposta a les necessitats educatives del municipi.

El terreny ha de servir per construir-hi un CEIP de 6 + 12 unitats, amb una oferta educativa prevista d’Educació Infantil (6 unitats) i Primària (12 unitats) amb capacitat per a 450 alumnes i un pressupost de 4.380.000 euros. Es preveu que pugui entrar en servei el curs 2021-2022.

El passat 24 de maig, el Consell de Govern de les Illes Balears va aprovar declarar d'interès públic la construcció del nou CEIP. L’Ajuntament ha decidit per unanimitat sol·licitar a la Conselleria d’Educació i Universitat que el centre que s’ha de construir dugui per nom Maria Margalida Socias Cañellas.

stats