Part Forana 08/10/2020

L'Ajuntament d'Alcúdia es posiciona en contra del xibiu al Corral d'en Benàssar

El Consistori ha informat a través d'un comunicat el seu rebuig al projecte i que treballa per frenar-lo

Ara Balears
1 min
Ajuntament d'Alcúdia./ ARXIU

PalmaL'Ajuntament d'Alcúdia ha manifestat aquest dijous el seu "total rebuig i indignació" per la sol·licitud de concessió administrativa per projectar un xibiu a la platja del Corral d'en Bennàssar. El Consistori treballa de manera activa per mantenir reunions amb les administracions públiques corresponents per evitar que el projecte es tiri endavant.

En un comunicat, l'Ajuntament assenyala que farà les passes pertinents per "evitar de totes les amneres" que no s'atorgui la concessió administrativa. Així mateix, ha informat que aquest divendres es reunirà amb els veïns de la zona per escoltar les seves reivindicacions i transmetre'ls el seu rebuig davant l'esmentat projecte.

La batlessa d'Alcúdia, Bàrbara Rebassa, ha assegurat que "hem demanat una reunió urgent amb representants del Ministeri de Transició Ecològica a Madrid per tal de mostrar el nostre rebuig, així com la recerca de fórmules que permetin revertir aquesta situació, que consideram molt greu per al nostre patrimoni natural". Rebassa afegeix que "lluitarem amb tots els veïns i tots els recursos legals possibles per evitar aquest projecte, al qual ens oposam rotundament, ja que xoca frontalment amb els valors d'aquest indret natural del nostre municipi".

stats