Son Servera critica la manipulació informativa i política que ha patit a mans de Vox

L'Ajuntament farà un concentració de protesta dimecres a les 20 h a la plaça de Sant Joan

La mala imatge exterior que ha donat Son Servera a causa del ressò que ha tingut la falsa notícia d'un atac de feministes contra altres al·lotes durant el passat 8 de març, Dia internacional de la dona, ha motivat una reunió urgent de la junta de portaveus aquest dilluns a vespre. L'Ajuntament condemna la manipulació informativa i política d'un fets que mai no es varen produir.

L'Ajuntament crida a una concentració, aquest dimecres a les 20 h, a la plaça de Sant Joan, per condemnar aquest tipus d'accions, ja que entén que s'ha desprestigiat el bon nom del municipi i alhora es malmena la convivència. Tots els partits amb representació municipal destaquen que, tot i les divergències, Son Servera no viu immers en la crispació política.

El suposat acte de violència de feministes contra un grup d'al·lotes fou recollit i difós per VOX, arran de la informació donada per la mare d'una de les suposades agredides. Ara el partit d'extrema dreta culpa aquesta dona de tot l'escàndol i no n'assumeix gens de responsabilitat, tot i que va jugar un paper determinant en la difusió de la notícia falsa.