Prop de 200 persones es manifesten a Manacor per la mort i tortura d'un moix al municipi

Els assistents han reclamat un enduriment de les penes per casos de maltractament animal

Prop de 200 persones han participat aquest dissabte a Manacor en la manifestació convocada per diferents  associacions, la majoria animalistes, per protestar per la mort i tortura d'un moix al municipi a principi d'agost. Els assistents han reclamat que es revisi  el Codi Penal i s'endureixin les penes per casos de maltractament animal. 

A la protesta, que ha tingut lloc a la plaça Ramon Llull, han estat presents diversos representants polítics de l'Ajuntament de Manacor, el director general de Drets dels Animals del Govern, Sergio García Torres, i el portaveu de Podem al Parlament, Alejandro López. També hi han assistit representants de Baldea, Amics dels animals d'Esporles, Sos animal i del Col·legi d'Advocats de Balears.

En aquest sentit, López ha afirmat que " una societat que no tolera la crueltat animal és una societat més sana", i ha afegit que "no es pot permetre normalitzar el maltractament animal, per això, és necessari endurir les penes, posar en marxa campanyes de conscienciació i millorar la legislació referent als animals de companyia ".