Publicitat
Publicitat

MANACOR

El PP estrena una revista gratuïta que s’encarta en publicacions locals

El primer número de la revista del Partit Popular manacorí és "una publicació com la que ja s'edita en molts municipis", explicà el president local, Onofre Ferrer

El primer número de la revista del Partit Popular manacorí és “una publicació com la que ja s’edita en molts municipis”, explicà el president local, Onofre Ferrer. De fet, Ferrer, que comparteix la portada amb el president José Ramón Bauzá, aclareix en l’article que “ara que està molt clara la diferència entre qui usurpa i utilitza particularment el poder municipal i qui té el suport del poble, és el moment per iniciar el camí d’aquesta publicació”. La frase suposa una crítica directa al batle Antoni Pastor, que per discrepàncies amb Bauzá abandonà el partit fa prop de dos anys i deixà en minoria els tres regidors que s’alinearen amb la línia oficialista del PP.

Dues pàgines més endavant, a la mateixa publicació, el secretari general del PP manacorí, Pedro Rosselló, aclareix que el partit “patí els efectes de l’operació de transfuguisme polític més important que s’ha viscut en dècades”. Una operació que, segons recorda Rosselló, “deixà el partit en una situació molt complicada, perquè passà de governar el municipi amb majoria absoluta a tenir una mínima representació amb tres regidors a l’oposició”.

Segons explicà ahir el president dels populars manacorins, “la revista serà bimensual i s’encartarà en publicacions locals, tot i que també es repartirà entre simpatitzants i militants”. La nova publicació “és fruit de la il·lusió que tenim tots els membres de la junta local de Manacor”, afegí Onofre Ferrer.

A més dels articles dels representants manacorins, el primer número presenta la via verda com “una solució” al “nyap del Govern del Pacte” i inclou un article de la Llei de símbols, ‘Els edificis públics lliures de connotacions ideològiques’.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF