Publicitat
Publicitat

Manacor estrena icona a la Rambla i programa un 'Nadaldecor'

Associacions i entitats ciutadanes s'involucren en una agenda festiva de 60 actes

Fins a 60 actes integren l'agenda d'actes de les festes de Nadal a la capital del Llevant, que ha esta presentada sota la nova icona, una 'M' vermella en forma de cor que s'ha instal·lat a la rambla del Rei en Jaume, just davant la seu de la Policia Nacional. Aquest ha estat el marc per a la presentació del programa nadalenc d'enguany, en què destaquen les atraccions infantils a la plaça de Ramon Llull les setmanes del 19 al 26 de desembre i del 28 al 6 de gener.

La informació sobre els actes d'enguany arribaran a les llars en format de diari que porta per capçalera 'Nadaldecor', un recull de tota la programació que ha organitzat l'Ajuntament, amb associacions de comerciants i entitats ciutadanes, segons ha explicat el regidor de Festes, Mateu Joan. Durant el capvespre de divendres 1 de desembre serà quan s'encendrà l'enllumenat públic de Manacor, acte amb el qual es donarà el sus a les festes nadalenques. Concerts, exposicions, presentacions de llibres, teatre, mercadets i un caramull d'actes més integren una atapeïda agenda festiva al llarg de tot el mes de desembre i la primera setmana del gener.

Varietat decorativa

La delegada de Comerç, Maria Bel Bauzà, ha agraït la col·laboració de totes les entitats i ha destacat la varietat de decoració nadalenca que trobaran els veïns a gran part dels carrers i les avingudes de la ciutat. Per la seva part, la nova batlessa, Catalina Riera, ha remarcat l'esforç de les regidories implicades en l'organització del Nadal 2017 i la implicació veïnal que acompanya el programa de festes. Riera ha tingut un reconeixement per a tots els ciutadans que "de manera altruista es dediquen a millorar el poble". "Són unes festes pensades per fer poble i gaudir de l'esperit nadalenc", ha dit en tancar l'acte.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/02/2018

Consultar aquesta edició en PDF