Inca prepara un Dijous Gros amb més de 30 activitats per al 9 de maig

La recaptació del tradicional dinar de faves tendres serà per a l'ONG Inca Mallorca Solidària

Inca celebrarà el Dijous Gros el pròxim 9 de maig. Es tracta d'una festivitat que es va recuperar fa uns anys i que parteix de l'essència que caracteritza Inca: ser un punt de trobada; amb els mercaders i firaires de sempre, però amb faves per menjar i fins a 30 activitats especials per a un públic de totes les edats.

El batle, Virgilio Moreno, acompanyat per la regidora de Fires, Antònia Sabater; la regidora de Mercats, María José Fernández, i altres membres del Consistori, juntament amb representants de Ca n'Ignasi, Inca Solidària, Sindicat Obrer de la Pau, Rata Corner Cultura, associacions de gent gran i l'Associació de Comerciants i Restauradors d'Inca, ha presentat les novetats de la nova edició d'aquesta fira.

El Dijous Gros es podrà gaudir a la plaça de l'Aigua amb el tradicional dinar solidari de faves, que enguany donarà la recaptació a l'ONG Inca Mallorca Solidària. Al matí, la plaça de Mallorca acollirà la segona edició de la Fira de la Gent Gran.

Com a novetat, Tinta Il·lustre 2019, el II Festival de l'Àlbum Il·lustrat i del Llibre Infantil a Inca, s'incorpora al Dijous Gros i, a més, estén les seves activitats a tot el cap de setmana. "Preservant l'essència d'aquesta festa hem volgut afegir-hi més contingut per motivar els inquers de totes les edats a participar-hi", ha explicat Antònia Sabater.