Inca cobreix la segona promoció de joves emprenedors amb 35 places

La nova fornada es formarà al Museu del Calçat durant vuit mesos

La segona promoció de l'Escola de Joves Emprenedors d'Inca ja té les 35 places cobertes, després d'una selecció de les 189 sol·licituds d'entre 400 joves que havien participat en els tallers previs. El batle d'Inca, Virgilio Moreno, i la regidora de Promoció Econòmica, Maria José Fernández, juntament amb els membres del Recetario Financiero, han donat la benvinguda als 35 nous estudiants. "De nou teniu l'objectiu de fomentar aquell esperit emprenedor que tant ha caracteritzat els inquers i fomentar les inquietuds per aquesta àrea de coneixement entre els escolars", ha explicat Fernández.

La nova promoció es formarà, durant vuit mesos, al Museu del Calçat, coincidint amb el cicle lectiu, tots els dimarts de 17 h a 19 h. Els emprenedors es formaran en gestió de projectes, 'coaching' i presentacions.

L'Escola es planteja com una solució pràctica i eficaç a les actuals limitacions de l'aprenentatge de la cultura emprenedora i financera: escassa oferta formativa, coneixements i valors que amb prou feines tenen cabuda en el currículum escolar, falta de temps i excés de preocupacions dels pares, etc.

L'Escola de Joves Emprenedors és un espai educatiu integral perquè els joves potenciïn els seus talents i qualitats individuals. Desenvoluparan la seva creativitat i adquiriran confiança mentre aprenen i posen en pràctica les habilitats, les actituds i els coneixements necessaris per crear valor i augmentar el benestar de la seva comunitat i el seu propi.

"La nostra intenció és arribar a consolidar aquesta iniciativa per tenir a Inca un planter de joves interessats per l'emprenedoria", ha comentat Moreno. A més, els responsables municipals han encoratjat els alumnes a aprofitar l'oportunitat i a gaudir l'experiència.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF