La Fàbrica Ramis d'Inca acollirà el Pop Up Nadalenc amb finalitat solidària

Hi tindrà lloc els propers dies 13 i 14, i s'hi oferiran espectacles per als infants

La Fàbrica Ramis acollirà els dies 13 i 14 de gener el Pop Up Nadalenc, un mercat ambulant conformat per unes 40 paradetes, on s'oferiran des d'articles de roba fins a gastronomia i una àmplia agenda d'activitats d'animació.

El batle d'Inca, Virgilio Moreno, i el regidor de Comerç i Turisme, Miguel Ángel Cortés, s'han reunit a la Fàbrica Ramis amb els patrocinadors i organitzadors de l'esdeveniment i el propietari de l'espai per ultimar els detalls d’aquest esdeveniment nadalenc. "Aquest mercat ambulant forma part del programa Inca fa Nadal i presenta una oferta familiar diferent i atractiva per als més petits de la casa, per als residents d'Inca i per als visitants", ha assenyalat Moreno. 

El mercat nadalenc, que estarà obert divendres de les 17.30 a les 21.30 h i dissabte de les 11 a les 20 h, oferirà productes de reconegudes marques de moda, tant d’outlet com de nova temporada, així com una gran oferta de complements, accessoris i joies.

La part més lúdica la posaran el ritme swing de Monkey Doo i el revival dels 80 de Paco Martín. A més, s'organitzaran tallers variats per a infants i adults de maquillatge i perruqueria, espectacles de dansa, un Scalextric gegant, canons de neu, pintacares i una visita del pare Noel.

El mercat ambulant està patrocinat pel Grup Piñero i organitzat per l’Ajuntament d’Inca i Mallorca Caprice Events. Durant l'esdeveniment es recollirà menjar i juguetes per les ONG participants. A més, una part dels fons recaptats amb l'entrada aniran destinada a la fundació Es Garrover.