07/08/2023

Dissabte a escena a Las Palmas

2 min

Tancar la pretemporada sense perdre cap partit no està gens malament, encara que no serveixi de gran cosa, perquè no hi ha res en joc. Únicament comprovar l’estat físic de la plantilla i els aficionats mallorquinistes presenciar de prop l’evolució dels fitxatges, com és el cas del davanter Larin, que ha tingut uns minuts al costat de Muriqi. Per cert, el kosovar sí que ha evidenciat falta de ritme en una ocasió claríssima davant el porter i que no ha sabut aprofitar. D’acord, que són partits amistosos, però hi ha errades com la de Baba, que ha provocat el gol dels italians, que són impròpies de professionals i de la qual segurament l’entrenador ha pres nota.

Precisament per això serveixen els amistosos, per polir detalls, a més de posar a punt l’equip amb vista a la temporada, que comença dissabte que ve a Las Palmas i davant un equip que acaba d’ascendir, que hi posarà tota la il·lusió del món i que sembla que s’ha reforçat prou bé. Aquí, el Mallorca s’ho haurà de prendre més seriosament, cosa que tampoc no posam en dubte en cap moment. És més que probable que Javier Aguirre tingui ben clar l’onze que s’enfrontarà als canaris i que ha deixat entreveure en els assajos, llevat del carrusel de canvis que ha introduït. Els titulars no han diferit gaire dels que han jugat d’inici davant l’Specia italià, amb els tres centrals habituals, Raillo, Valjent, si es recupera, i Copete. Els laterals sembla clar que seran Maffeo i Jaume Costa, i al centre del camp es fa imprescindible la presència d’Omar Mascarell i Morlanes en el doble pivot, devora Dani Rodríguez i Amath. En punta, cap secret: l’intocable Muriqi. Una altra qüestió serà veure on encaixa el canadenc Larin. En tot cas, ens ha cridat l’atenció la importància de disposar del canari Omar Mascarell, possiblement el fitxatge més atractiu, vist el rendiment, presència i solvència que ofereix a l’equip. Ara només falta que Morlanes posi un poc més d’intensitat en les intervencions, perquè, de talent, en té suficient.

Per tant, el Mallorca 2023-2024 de moment no oferirà grans novetats ni tampoc no es poden crear expectatives. Com sempre, haurem d’esperar una dotzena de partits per veure el recorregut que pugui tenir l’equip de Javier Aguirre.

   

Periodista
stats