TRIBUNA OBERTA
Opinió 08/12/2020

El CEIP Na Caragol d'Artà, finalista del concurs 'Un cuento solidario'

Maria Torres Fernández
1 min

La direcció del CEIP Na Caragol d'Artà va informar amb molta alegria, dijous 3 de desembre, a les famílies d'aquesta escola, que els alumnes de 2n B d'Educació Primària que varen participar en el concurs 'Un cuento solidario', organitzat per RTVE i Fundación Crecer Jugando, han quedat finalistes, en el primer cicle.

Aquest concurs consistia a elaborar un conte, una cançó o un poema on poder expressar i explicar la importància del joc en aquest any tan atípic. El grup de 2n B del centre ha quedat finalista amb el conte en català L'escola emmascarada, narrat pels mateixos alumnes un dia qualsevol a la seva classe.

Això és molt significatiu, perquè un conte en català, d'una escola pública de Mallorca, competeix a escala estatal amb quatre centres docents que ho fan en castellà, en la mateixa categoria. Parteix amb el desavantatge de ser discriminat a causa de la llengua, ja que el guanyador ho serà mitjançant els vots.

Per això mateix, feim difusió i us animam a votar aquest conte. A veure si entre tots aconseguim que aquests alumnes mallorquins guanyin el premi, cosa que suposaria un triomf per a la nostra llengua i per a la nostra escola pública.

A continuació teniu un enllaç per veure el conte L'escola emmascarada dels alumnes de 2n B d'Educació Primària del CEIP Na Caragol d'Artà i un altre per poder entrar a la pàgina organitzadora i votar. Les votacions estaran obertes fins a les 23.59 h de dimecres 9 de desembre. Si hi participau amb el mòbil millor si posau la pantalla en horitzontal.

stats