23/04/2024

Cadena d’errades i derrota a Sevilla

2 min

Segona derrota consecutiva del Mallorca, aquesta vegada davant un rival directe per la permanència, però millor. El Sevilla, tal com indica la classificació, està un poc per damunt del Mallorca i els nombres no enganyen. L’equip de Quique Sánchez Flores es troba en un moment dolç del campionat i ha sabut reaccionar a temps a una primera volta molt irregular. Tot el contrari del que té el Mallorca, que no aconsegueix afinar la punteria davant la porteria contrària. És el que ha passat a Muriqi en el minut 38 de la primera part; amb el marcador a zero, l’internacional kosovar ha rematat un pilota que tot indicava que acabaria en gol. Només la poca potència en el xut de Muriqi ha bastat perquè un veterà com Sergio Ramos desbaratàs l'oportunitat més clara del partit. Quan hi ha gols, normalment venen accions precedides d’errades defensives. Idò bé, en aquest cas l’errada de Muriqi i una altra no tan clara de Radonjić han evitat que el Mallorca s’avançàs en el resultat.

El descans ens mostrava un clar zero a zero, però les coses s’han revertit en el segon temps. Quique ha introduït un canvi que ha estat clau. L’entrada al terreny de joc de Suso ha estat determinant. El jugador andalús, ex del Milan, amb una visió de joc i una cama esquerra molt bona, ha desequilibrat el resultat i consegüentment el partit. Una passada seva, curiosament amb la dreta, la rematada sense cap problema d'En-Nesyri, després d’una errada de Copete. El davanter marroquí, que ha passat totalment inadvertit fins al minut 60, ha aconseguit marcar a la primera pilota que li han posat bé. Quinze minuts després ha estat l’altre davanter del Sevilla, el jove Isaac Romero, l’autor del segon gol que ha acabat d’enfonsar les poques possibilitats mallorquinistes. Els canvis introduïts per Quique han estat determinants, els que ha fet Javier Aguirre només han servit per escurçar el marcador amb el gol de Prats en el temps de descompte i sense més opcions.

El Mallorca haurà de continuar patint. Dilluns era important no perdre com a mínim. Per tant, el partit de diumenge que ve a Cadis cobra un dramatisme propi de les darreres jornades del campionat. L’objectiu continua essent el mateix: mantenir la categoria, el mateix que té el Cadis que juga al seu camp i que es troba a sis punts del Mallorca. La final està servida. 

stats