29/12/2021

Autotest

2 min

Sí, sí, holaquètal, bon dia, soc la Peris, sí, escolta, estic encomanada de covid. Què vol dir que no saps què vol dir “encomanada”? És que llavors us queixeu que el català recula, casum el wok. Encomanada. Contagiada. Sí, sí, de covid. Covid-19. No podré venir, haig de fer quarantena. Sí, m’he fet un test d’antígens i dona positiu, si no t’ho creus te l'envio per WhatsApp. Tu ets més de Telegram, ja ho sé, he, he! Què et penses? Que no sé que t’has fet de Telegram per saber on hi haurà botellots el 31? Si no te’n refies te l’envio, però vaja, al CAP m’han dit que el protocol és el de Joan Colom: jo m’ho guiso, jo omicron. Em faig un test d’antígens i, si és positiu, a confinar-me. Sí, sí, se’n refien de mi, són molt forts. 

D’on l’he tret? A tu t’ho diré! Però si els tests d’antígens van més buscats que el caviar de la Vall d’Aran, que les llagostes, que la droga! Hi ha camells de tests, o no els has vist? A les peixateries els tenen a sota de les ostres, perquè es mantinguin fresquets. El cas és que he donat positiu i em sap un greu que no t’ho pots imaginar, perquè ara, amb el Cap d’Any i els Reis, amb les comandes que tenim, que és un no parar, un estrès... Sé que te’n fas el càrrec, perquè tu sempre has sigut un empresari model, una persona que vetlla pels treballadors, com ara jo.

Ai, sí, quin Cap d’Any que m’espera: deu dies tancat a casa, aïllat, amb la Play i els llibres, avorrit, veient The Crown, menjant el raïm en solitari, esclar, sense poder-me moure... I tu treballant com una mula amb les comandes, i encara, pregant perquè no se t’infecti ningú més... Sí, sí, quina bona idea que ha tingut el govern de fer-nos sentir responsables. No saps que desagradable que és fer-se el propi test d’antígens. De nas! De nas, era el meu! Quin desastre. Bon Nadal i bon any!

stats