18/08/2011

Per uns coits sense brutícia

2 min

Algú renunciaria a una bona rebolcada sexual sobre el marbre de la cuina per netejar el greix d'una paella? Aquesta és la pregunta que m'he fet més vegades aquest estiu, concretament cada vegada que veia algun dels tres anuncis que Bigas Luna ha rodat per al detergent desengreixant KH-7. Crec que només un obsessiu prioritzaria la cuina neta al clau, però és cert que les superfícies ben netes reconforten el postcoit. La parella protagonista (especialment ella, que porta l'envàs fins i tot dins la bossa) és previsora.

El director de Huevos de oro s'ha passat als espots de sabó per netejar cuines i ho ha clavat: sexe pujadet de to per anunciar el que sigui. En un, ella ajorna el coit per demanar al company que netegi marbre, i ell, obedient, fins i tot neteja unes vambes, la cadira de la terrassa i la paella (on per la brutícia sembla que hi hagi fregit rodes de camió). En un altre ella li frega el mugró abans de passar-li el detergent perquè enllustri bé la vitroceràmica. I en el tercer, tots dos posen romànticament el rentaplats amb cara d'extasiats i ella li recorda que ruixi els plats amb KH-7 abans de tancar la màquina. La porta tancant-se ens suggereix que sobre aquell aparell hi haurà un festival.

L'anunci ha estat conversa de sobretaules i de tovallola de platja, i al Twitter (juntament amb en Punset anunciant pa Bimbo) ha estat motiu de polèmica. Però havent vist la filmografia del director no puc evitar pensar que hi ha una doble lectura en les escenes sexuals. Ho sento, però cada vegada que veig una ruixada de KH-7 a l'anunci tinc la sensació que el Bigas Luna riu des de casa seva pensant que ens està oferint una ejaculació subliminal en horari protegit.

stats