Misc 17/09/2014

Un vídeo de Salmond i Cameron 'cantant' a favor i en contra de la independència anima les hores prèvies al referèndum d'Escòcia

De l''I Want To Break Free' al 'We Are Never Getting Back Together': triomfa a la xarxa un vídeo d'Sky News on els polítics 'canten' els seus motius per demanar el sí o el no

1 min

Version:1.0 StartHTML:0000000167 EndHTML:0000001740 StartFragment:0000000454 EndFragment:0000001724 Diuen que no hi ha res més previsible que un míting polític. Amb els líders dels partits i els governants pronunciant discursos mesurats al mil·límetre, els discursos polítics sonen sovint distants i buits i no aconsegueixen atreure l'interès d'amplis sectors de la població. Però què passa si els discursos es tallen a trossets i se'ls afegeix una mica de música?

L'experiment l'ha dut a terme Sky News, el canal britànic d'informació de 24 hores de l'imperi Murdoch. Amb fragments reals d'intervencions del primer ministre escocès, Alex Salmond, del principal líder del camp unionista, el laborista Alastair Darling, i del primer ministre britànic, David Cameron, la cadena ha creat un clip que triomfa a les xarxes. Amb veus distorsionades i repeticions, els líders cantant temes populars, amb l'eventual independència d'Escòcia com a teló de fons.

Des d'Alex Salmond 'cantant' el 'hit' de Queen 'I Want To Break Free', fins a David Cameron 'entonant' 'We Are Never Ever Getting Back Together', de Taylor Swift. El canal britànic Sky News triomfa a la xarxa amb un vídeo que recull fragments de la campanya del 'sí' i del 'no' a la independència d'Escòcia. L'espot, que serveix per promocionar la cobertura informativa que la cadena britànica està fent del debat escocès, acumula més de 267.000 visites en dues setmanes.

stats