Mèdia 10/06/2024

Una calabruixada destrueix el morro d'un avió que volava de Palma a Viena

Afortunadament, el vol OS434 va aterrar sense que es registrassin ferits

ARA Balears
1 min
Així ha quedat el morro de l'avió.

PalmaGran ensurt en un vol entre Palma i Viena a causa d'una tempesta de calabruixada. Aquest diumenge, un vol d'Austrian Airlines va viure moments de gran tensió en travessar una intensa tempesta de calabruix que va causar danys importants a l'aeronau, especialment a la part davantera.

Afortunadament, el vol OS434 va aterrar sense que es registrassin ferits. Va sortir a les 15.40 h de Palma i va arribar a les 18.11 h, amb només 31 minuts de retard respecte de l'hora d'arribada prevista, que era a les 17.40 h. A les imatges publicades per @exithamster a X, un amic de quatre passatgers, s'hi poden observar danys greus al morro de l'avió, un Airbus A320, i al parabrisa de la cabina de pilots.

Pel que sembla, l'avió va continuar volant uns 20 minuts després de rebre l'impacte de la calabruixada. Segons ha explicat un passatger a ABC News, les turbulències van començar en aquest moment. Aleshores, van començar a sentir la calabruixada dins la cabina dels pilots. Aquest mateix passatger estima que l'avió va estar uns dos minuts a través de la tempesta, cosa que va causar que volassin telèfons i tasses per l'interior de l'avió, però malgrat l'ensurt, no es van haver de lamentar ferits, gràcies a la bona gestió de la tripulació.

stats