Publicitat
Publicitat

"Mas es gasta un milió d'euros per a sortir a la premsa estrangera", portada de 'La Razón'

El Mundo: "Rajoy va evitar Mas en un acte empresarial. El govern [central] deixa clar que no parlarà amb el 'president' fins que suspengui el referèndum il·legal"

Els diaris d'aquest divendres titulen:

La Razón: "Mas es gasta un milió d'euros per a sortir a la premsa estrangera". I també, "La Justícia absol a set de cada deu acusats de desordres públics".

El Mundo: "Desencontre a Barcelona". "Rajoy va evitar Mas en un acte empresarial. El govern [central] deixa clar que no parlarà amb el 'president' fins que suspengui el referèndum il·legal", afegeix al subtítol.

  Abc: Entrevista a Juncker, candidat del PP Europeu a presidir la Comissió: "Comparteixo la visió dels espanyols, no és el moment de divisions".

La Vanguardia: "L'economia creix al ritme més alt des de la recessió"; "Mas i Rajoy esquiven la trobada en un fòrum empresarial"; "Un brindis que ha irritat la Xina".

El Periódico: "La justícia ¿igual per a tothom?". Al subtítol: "Les noves taxes judicials redueixen el 21% el nombre de plets". "Oferta del PSC per pactar una llei electoral catalana"; "Tito Vilanova, operat per una recaiguda".


El País: "Els enfrontaments armats empenten a Ucraïna cap al conflicte civil". I també, "Estats Units obre la porta a un Internet de dues velocitats".

El Punt Avui: "L'Estat ofega les polítiques d'ocupació a Catalunya"; "Sánchez Piñol: 'El procés l'impulsa la generació del BUP'".


ARA: "Mas i Rajoy s'ignoren a Barcelona". I també, "L'última batalla de Tito Vilanova".