Publicitat
Publicitat

"Bauzá presenta la seva llei de retallada d'escons sense majoria per aprovar-la", a la portada d'Última Hora Mallorca

Segons recull 'El Mundo', Jorge Fernández Díaz "va ser insultat quan passejava per la Rambla amb la seva família" per una senyora "que el va sacsejar"

Els diaris d'aquest dimarts titulen:

Última Hora Mallorca: "Bauzá presenta la seva llei de retallada d'escons sense majoria per aprovar-la". I també: "L'Audiència ha de suspendre un judici per manca de magistrats"

Diario de Mallorca: "Els jutges endureixen les condicions per expulsar estrangers condemnats". I també: "Tensió a Son Bibiloni"

Diario de Ibiza: "Bauzá llança la seva reforma per eliminar 16 diputats i igualar els de Menorca i d'Eivissa". I també, "La manca de places a l'hospital omple de pacients els passadissos d'Urgències"

Menorca: "Bauzá presenta una llei per retallar el Parlament sense suports per aprovar-la". I també: "Descobrir l'illa amb la pintura"

El Mundo: "Ets un feixista". Segons recull el diari madrileny, "el ministre d'Interior va ser insultat quan passejava per la Rambla amb la seva família per una dona que el va sacsejar"

Abc: Ana Botella: "Tinc un projecte per a Madrid". I també: "El rei, el cap d'Estat a qui el papa li ha dedicat més temps"

La Razón: "UGT subcontractava amb una empresa de la Junta cursos de formació investigats". I també, "El PP negocia amb FAES l'encaix d'Aznar en la campanya electoral de les europees"

El País: "L'Audiència avala alliberar narcotraficants sota la nova justícia universal". I també, "La violència s'estén als polítics ucraïnesos"

El Periódico: "Contra el racisme". I també, "CiU i ERC lamenten que Navarro relacioni violència amb sobiranisme" i "Tito reuneix el Barça"

La Vanguardia: "Els estrangers s'aboquen a la compra d'immobles". I també: "Obama apunta al cercle més pròxim a Putin"; "El plàtan d'Alves, una icona contra el racisme"; "Can Roca baixa al segon lloc del rànquing mundial"; "El canvi del govern central es limita al relleu de Cañete per la número dos"

El Punt Avui: "Els Mossos demanen disculpes". I també: "Juristes redacten la constitució catalana"; "L'últim adéu a Tito"; "El Celler, un segon de primera"

ARA: Mas als Mossos: "Cal reconèixer els errors i aprendre'n". I també: "Tot el barcelonisme es va unir ahir al vespre per donar un multitudinari i emotiu adéu a l'exentrenador del Barça Tito Vilanova en una catedral de Barcelona que va quedar petita".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF