Mèdia 21/08/2021

La Mallorca idíl·lica de l'artista internacional Shawn Mendes

El cantant va rodar el videoclip del seu nou tema, 'Summer of Love', a l'illa

1 min
Fotograma del videoclip de la cançó 'Summer of Love', de Shawn Mendes.

PalmaEl cantant Shawn Mendes va alertar tots els seus seguidors mallorquins quan va publicar una fotografia al seu Instagram des de la platja de l'Illot, a Alcúdia. Dies després, per les publicacions que va anar fent, va revelar que havia estat rodant el videoclip de la seva nova cançó, Summer of Love, produïda pel productor portoriqueny Tainy. Es pot veure des d'aquest divendres migdia, i el clip ja acumula més d'un milió de reproduccions.

Summer of Love és un cant a l'amor sense presses ni pressions, a l'hedonisme de l'eròtica estiuenca, a la lleugeresa dels horabaixes quan el sol cau. Ho canta Mendes, però també ho mostren les imatges del videoclip: aigües netíssimes, carreteres transitables, sortides en llanxa i en llaüt. A més, també hi surten llocs emblemàtics, com la catedral de Mallorca.

La peça s'ha rodat a llocs d'Alcúdia, Pollença, Palma i Deià. A més, l'artista canadenc s'ha rodejat d'alguns influencers catalans com Nina Urgell i Joan Palà. També hi surt el realitzador de videoclips Pau Carreté. La Mallorca idíl·lica que s'hi representa queda lluny de la realitat del que és l'illa durant els mesos d'estiu.

stats